AHLAN WASAHLAN

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Thursday, April 10, 2014

Di Mana Titik?

salam.. maaf, dah lama rumah ni berhabuk. tuan rumah cuba sedaya upaya untuk menyibukkan diri.. takde penyakit sengaja mencari penyakit. mencari penyakit untuk melepaskan diri dari rasa sakit yang ada dalam diri? mungkin begitu?

maaf. ada banyak benda yang nak di merepekkan di sini. dah lama tak membebel. saya cuma menambahkan lagi jumlah pembacaan. mendiamkan diri dalam dunia tulisan. sampai satu tahap sesat dalam dunia tulisan. rasa macam lemas dalam dunia tulisan.. rasa lemas dengan banyak nya ilmu yang dibaca. walaupun seuntai ayat yang pendek, tapi perlu reneh otak untuk rungkai makna seuntai ayat tu. argh.. lupakan..

sambung perbincangan tajuk di atas. di mana titik? di mana titik pertemuan? di mana titik perpisahan? di mana titik berakhirnya keserabutan? di mana titik akhirnya habis sebuah masalah? when i read on a book, unfinished it yet, by Susan, "anggap dunia tu pakaian kita..senang dilucutkan..means, ada masalah, jangan terlalu pikir too depth