Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

apa yang dilakukan

semenjak dua menjak ni.. hm..sebenarnya bukan semenjak dua menjak..tapi memang masa mula mula jejak kaki kat sini..it feels uneasy..walaupn saya telah, sedang dan akan mintak Tuhan permudahkan segalanya..saya tersekat dalam projek ni..saat ni..saya rasa macam nak stop kan semuanya..argh..kerja ni..bila nak pergi kerja, im thinking too much..sebab? i didnt make any progress! ;''(

dear,
please, talk to others..cari solution untuk bagi ada progress..dah nak masuk bulan tengkujh..nanti susah nak sampling..takut bagi kesan pada result :'( tau tak hati saya memang tengah berdegup yang laju..hohoho..

and bout him, rasa macam nak cop kat dahi dia, dia tu saya punya.. huhuhu..tolong la..tolong la perempuan..jangan risik khabar berita pasal dia lagi :(

i stuck..rse moody..rse nak telan semua orang.rasa xde smngat..

solution, saya baring dan tdo..well, saya macam beruang kutub :p



ingat Allah selalu ye encik hati