AHLAN WASAHLAN

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Thursday, June 26, 2014

dua hari yang lepas

dua hari yang lepas. lepas 4 tahun. saya pusing balik ke belakang. tengok balik masa silam. sekarang, waktu yang saya takut pada masa lepas, dah pun berlepas dengan jayanya. rupanya, apa yang saya diberi cabaran oleh Dia hari ni, sebab nak uji apa betul perkara yang saya tinggal 4 tahun lepas.

awak tau? saya terbaca hari ni, "awak pernah terluka pada masa lepas. tapi awak masih hidup lagi hari ni". see?

dua tiga hari ni, walaupun keje banyak, otak senget-senget, nak berjalan pun macam x larat, rasa macam nak tdo je, ada satu soalan yang duk putar-putar dalam kepala.."saya putar halim!'

"is it a need.. or hiburan semata-mata..untuk mesej dengan lelaki yang langsung xde kaitan dalam hidup kita.. yang memang bukan darah daging kita.. dengan erti kata lain, lelaki yang boleh jadi suami kita. " ????

dulu, masa saya muda dulu, boleh la nak mesej lelaki lelaki ni.. kiranya kawan kawan.. they are not my pakwe ok.. pkwe cukup sorang.. fullstop..tapi tu dulu.. sekarang, saya dah mula rasa penat. penat. penat tanya diri sendiri, kenapa nak bazirkan masa mesej ramai ramai orang. mesej ramai ramai lelaki. is it a need or is it a must. sekarang, ssaya cuba kecik kan skop.. skop dengan sape saya bermesej. at least saya mencuba di situ untuk mencari manusia yang boleh diletakkan dalam senarai bakal suami saya. bila someone tnye saya "r u texting me just for text or ada intention lain?" hey bro.. what do u expect. saya yang banyak kali tersungkur ni takkan ambik pengajaran dari perkara lepas? come on.. im tired la bro. aiming for something. bro, what do u expect? expecting dat bakal isteri awak mesej dengan ramai lelaki? 

me? frankly speak. im tired dgn mainan hati. sampai satu tahap saya cakap dalam hati, saya doa hari-hari. saya dah usaha. ada ke xde, saya nak move on

p/s: thanx kepada mereka yang hadir.. yang beri seribu kenangan.. thnx for da smiles.. thnxs for the tears.. saya belajar untuk bergantung pada diri sendiri.. Dia ada untuk saya 

peace \o.o/