Skip to main content

ULALA

ulala
bila mereka dah mula gaduh!
saya pun dah pening kepala
+
ting tong sket
aii cik fatma, dah gleer kew?
eww...gedixnyew ckp mcm newww....
blom gler..tp mereng sket je...hehehehe...
aikk...
ape punyer ayat daa....
...............
clueless ohw...
adoi..
tolong jangan cabar kewibawaan saya(berwibawa kew?)
tolong jangan cabar kesabaran saya!!!!
nanti meletup
bertukar!!!
jadik anak singa....
hahahahaha

so, tolong..reconsider everything
saya dah terlalu byk msalah utk 2 bulan ni
jangan cuba kalau tak nak kne gigit ngn saya
auuummmmmm!!!!!
 

Comments

  1. hahaha..
    anak singe??
    takutnyer..
    kalo nk tgok mak dinosour ngamuk
    nih
    cri psl ngn aku..
    hahahaha....
    kompm nyesal
    tobat xnk cari psl ngn aku lg
    hahahahaha....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bila nak habis?

Bila teringatkan soalan ni, bila nak habis? Bila nak habis apa? 
Habis belajar. Hahahaha
Kalau dulu, rasa macam nak harung je apa ada depan mata. Tapi sekarang, rasa dah penat. Mental pun koyak rabak. 
Sampai sekarang, I still wonder, kenapa tak ramai orang sambung belajar. 
For me, di sepanjang jalan master ni, ada BANYAK benda yang nak disesalkan. Tapi, tak baik menyesal. Selalu terpujuk dengan ayat di TV Al Hijrah. Kita doa apa yang kita nak, tapi Allah beri apa yang kita perlukan. For almost 4 years, stay kat UMT, tapi still tak grad. Orang duk tanya, bila nak habis, bla3.  Doing research, ada obstacles. Writing pun ada obstacles. 
Actually, our life, tak sama dengan orang lain. If someone pointing jari, saying that Im not focus, bla3, whatsoever, tapi ada jugak orang lain yang still status yang sama, tapi still tak grad. Honestly, kadang muncul dalam diri yang feels like Im very useless. Tapi selalu kena pujuk diri. Tau tak macam mana rasa useless? So I've met a counselor fo…

Selepas 8 bulan

Fuh.. berhabuk teruk blog ummi last entry bulan september. 
what happened next?
18 hb november, ummi berada dalam makma. cuba siapkan saki baki kerja. tapi rencana Allah lebih baik. due date yang sepatutnya jatuh pada 15 Disember, tapi baby Faqih nak keluar awal. 
malam 19 hb November, air ketuban keluar, sedikit demi sedikit. pada jam 3 pagi. ummi bangun, dan kejut hubby, cakap air banyak keluar. dia panik. kelakar bila ingatkan balik. sampai tak tau nak grab apa. 
alhamdulillah, walaupun ummi baru pada minggu ke 36, ummi dah siapkan beg ummi dan beg faqih. maklum pada adik, nak pergi hospital, dia  tolong ketuk pintu bilik ayah dan emak. ummi dan hubby jalan dulu pergi hospital. masuk dalam kereta, hubby pasang lampu emergency. dan syukur, rumah tak berapa jauh dari hospital. 
sampai, still boleh jalan, dan pergi bahagian kecemasan PRIBA. PRIBA ni bahagian bersalin ibu dan anak di HSNZ. sungguh rasa eksklusif. sampai je, nurse tolong ambikkan bacaan blood pressure, dan suhu badan. …

PASANGAN KEKASIH SI NOBITA DAN SIZUKA

dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...kali ni nk share stu cter..dpt dari usrah badar...
http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150142039576041

jom bce same2...nnt pk dan muhasabah blik..heehe...

Di suatu malam depan panggung wayang…

Sizuka : Best tengok wayang dgn awk td..kelakar je cerita tu..xbosan kan?
Nobita : A’ ah xbosan. Best!
Sizuka : Kalau best, knp awk letakkan kepala awk kat bahu sy & beritahu sy y awk mengantuk?
Nobita : Errr~ hehe..

Sizuka : Nasib baik kita pakai sweater kn awk? Kalau x, mesti sejuk dalam tu td.
Nobita : A’ah..btul3! Xdela sejuk sgt td bila dah pakai sweater ni.
Sizuka : Klu xsejuk, kenapa awk pegang tangan sy & beritahu y awk sejuk?
Nobita : Errr~ hehe..

Mereka pun menuju ke i-City..

Sizuka : Awk, sy cantik x?
Nobita : Awk kn syg sy..mestilah cantik..
Sizuka : Kalau sy ni betul cantik bagi awk, kenapa bila sy pakai baju-baju tertentu baru awak akan puji sy cantik. Kalau sy pakai baju longgar, awk diam je..kadang-kadang awk…